A borkészítés műveletsorának élére a szüret eseményei kerülnek. Első műveletként a szőlőfürtöket levágják a tőkékről és a földolgozás helyére szállítják. A szőlőfürtök először bogyózásra kerülnek, ahol a szőlőkocsány eltávolításra kerül. A cefre ezek után a présbe kerül, ahol kíméletes préselést végzünk. Az így kapott must kerül erjesztésre, saválló tartályokban.


Örömmel tudatjuk mindenkivel aki már ismeri vállalkozásunkat, hogy megnyitottuk a pincészet panzióját, a sárospataki Rákóczi vár szomszédságában , a Bodrog partján, melyben 5 db kétágyas pótágyazható szoba található. Barátságos hangulatú borozónkban szívesen látunk mindenkit borkóstolóra vagy akár borvacsorára.
Borkóstolóhoz lehetőség van sajttál, hidegtál, paraszttál és  bográcsos ételek választására!

Evinor Panzio

Arad u.2.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-968-1117
  +36 30-9100-030   
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép

Evinor Pincészet

Bercsényi u. 27.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-399-5552
  +36 47-311-946
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép