A szamorodni szó lengyel eredetű, (1828-tól használatos), a készítés módjára utal. Önmagából való - az ép és a beaszúsodott bogyók együtt kerülnek feldolgozásra. A Tokajhegyaljai borvidék legnemesebb száraz bora. Egyedi jellegét a hegyaljai pincékben történő speciális borérlelési módszernek, az élesztőhártya alatt való darabban tartásnak köszönheti. Apperitifként 10-11 C-on ajánljuk.

Evinor Panzio

Arad u.2.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-968-1117
  +36 30-9100-030   
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép

Evinor Pincészet

Bercsényi u. 27.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-399-5552
  +36 47-311-946
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép