A szamorodni szó lengyel eredetű, (1828-tól használatos), a készítés módjára utal. Önmagából való - az ép és a beaszúsodott bogyók együtt kerülnek feldolgozásra. Az aszúszemek mennyiségétől függően, akár egy három puttonyos aszú minőségét is megközelítheti. Borostyánsárga színe, ízharmóniája méltán teszi a Tokajhegyaljai borvidék egyik legkedveltebb különleges minőségű borává. A kevésbé édes desszertborok kedvelőinek ajánljuk. Fogyasztási hőmérséklete 11-12 C.

Evinor Panzio

Arad u.2.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-968-1117
  +36 30-9100-030   
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép

Evinor Pincészet

Bercsényi u. 27.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-399-5552
  +36 47-311-946
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép