A Tokajhegyaljai borvidék vulkanikus talajának, egyedi éghjlatának, speciálisan karakteres ízei, valamint a hárslevelű szőlőfajtára annak virágaira jellemző illatjegyek párosulása a maradék cukortartalommal teszik könnyű de mégis karakteres, simogatóan édes borok élvezőinek kedvencévé. Fogyasztása 9-10 C-ra hűtve, enyhén édes húsételekhez, édes sajtételekhez, könnyű desszertekhez ajánlott. Egészségére!

Evinor Panzio

Arad u.2.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-968-1117
  +36 30-9100-030   
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép

Evinor Pincészet

Bercsényi u. 27.
Sárospatak, BAZ
  +36 47-311-946
  +36 30-399-5552
  +36 47-311-946
   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kapcsolat          Térkép